You are currently viewing МЪФИНИ „ЧЕРВЕНО КАДИФЕ“ С КРЕМА СИРЕНЕ И БЯЛ ШОКОЛАД🍰I РЕЦЕПТИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

МЪФИНИ „ЧЕРВЕНО КАДИФЕ“ С КРЕМА СИРЕНЕ И БЯЛ ШОКОЛАД🍰I РЕЦЕПТИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Аз, както повечето кулинарни блогъри, се вълнувам от предстоящия празник на любовта, тъй като това ми дава стимул да мисля в ярки цветове и да представя нещо много вкусно и ефектно, което можете да подарите на любимия човек!

Отдавна съм фен на всичко що е „Червено кадифе“ заради мекия блат с пухкав нежен крем мм… И този път имам перфектната възможност да споделя любовта ми към тези прелести с вас, посредством много лесна и бърза рецепта. Не правим торта, защото е доста по- трудоемко, а и количеството е доста голямо, ако сте само двама. Затова реших да са малки кексчета, но пък същия галещ небцето вкус!

Интересна история от приготвянето на кексчетата е, че забравих да добавя мазнината и така се притеснявах, че няма да ми се получат, но пък те станаха повече от прекрасни. Така че махаме мазнината и продължаваме напред с останалите съставки :Д 

Хайде!

Продукти:

За мъфините:

За глазурата/ фростинга:

Стъпки за приготвяне:

Това е една от най-хубавите рецепти за мъфини, които ви дават страхотната възможност да получите супер вкус и консистенция, в същото време ви дават свободата да творите украса, която впечатлява всеки път!  Особено ако сте фенове на тортата „Червено кадифе“ от сладкарници Неделя, тази рецепта ще влезе в топ 3 на домашните десерти. Обещавам! Запазете рецептата и обезателно я пробвайте, а ако сте на вълна „Свети Валентин“ опитайте моите бисквитки „Червено кадифе“ , които станаха тотален хит, за което се радвам толкова много! Пращайте ми снимки, коментари, нека си говорим за хубава храна <3.

Хубав ден от мен и очаквайте следващите ми предложения! До скоро!

Ако ти харесват рецептите, сподели ги с приятел!

Вашият коментар